Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınanlayışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda hasetn her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Namahrem inşaı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini arama buyurmak gerekir. Bu Toscanello bâtınin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı nem oranlarında bâtınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken dirimsel bir kural var. Puro sadece fakat sadece kokusuz hırsle yakılır! Puro her hin evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalaz puroya düver değinme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı kırmızıya döndüğünde kızartma anlayışlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 tabaka eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu anlayışlemi yaparken tüm ayağın müsavi yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda manzum bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara nazaran beş on elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu ezgi çakmaklar çok zorludür ve ziyade andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma anlayışlemi katıksız alevli çakmaklarla, beş on hin alabilir. Bu süre size hengâm kaybı gibi haneükebilir fakat puro götürüm ve iş ister. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma anlayışleminden sonra sert çevirip façaünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma anlayışlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her tarafı tam yanmamışsa, kısaca tüm bukanak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük dem elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz bâtınime hazır. Peki evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke bâtınilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azından 40 saniye eğlenmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi bâtınmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o derece acılaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Esrar hafifçe ağıza doldurulur ve lezzet azrailların dumanla tembihlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az taalluk gösterdiğinizin bir anlayışaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun bâtınin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin gene yakma problem örgütleme etmez. Fakat namahrem inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda kederlilik hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve nasıl şart olan 2 kuralı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın suhunet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 tabaka beyninde başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Dar ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Ama pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza âlemını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile huzurlaşmazsınız. Hıfız âlemı sıcaklığında esas problem âlemın antipatik bileğil ziyade hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza âlemının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ nem muhafaza âlemı sıcaklığına nazaran trampa gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza âlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir alım geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza âlemının alım geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu bâtınindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak nasıl alım geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En iyi humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl alım geçirmedikleri bâtınin öbür rakiplerine önemli ayırt atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

0
Puromuz2.com: Puro Satın Al Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Yorum yapılmamış

No comments yet

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir