Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakkâriniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar temelli size özeldir. Fakat gine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Baskı özümlemeı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini arama buyurmak gerekir. Bu Toscanello bağırsakin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında bağırsakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken dirimsel bir kaide var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz acıle yakılır! Puro her dönem ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken kıvılcım puroya sütun ulaşım etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş on münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı alya döndüğünde kızartma kârlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 kadar eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu kârlemi yaparken bütün tabanğın denktaş yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 kadar döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara göre beş on henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu tarz çakmaklar çok demirdür ve şu denli doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma kârlemi katıksız alevli çakmaklarla, beş on dönem alabilir. Bu süre size zaman kaybı kadar nazarükebilir lakin puro dayanç ve çalışma ister. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma kârleminden sonra zıt çevirip tarafünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe cazibe üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün kadem kıpkırmızı ise yakma kârlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her canipı tam yanmamışsa, doğrusu bütün kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz dem henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz bağırsakime hazır. Peki ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira bağırsakilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azından 40 saniye ummak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar bağırsakmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o kadar çığlıklaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Duman rahatçe ağıza doldurulur ve kâm almaçların dumanla ikazlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az ilişik gösterdiğinizin bir kâraretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin tekrar yakma dava teşkil etmez. Fakat yurt özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda meraret hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve muhakkak şart olan 2 kaideı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın sıcaklık değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 kadar beyninde başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Aşiyan içinde bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Lakin pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama düzlemını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile önlaşmazsınız. Saklama düzlemı sıcaklığında kaynak dava düzlemın dargın bileğil şu denli hamam olmasıdır. Çünkü saklama düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile önlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama düzlemının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi nem saklama düzlemı sıcaklığına göre trampa gösterecektir ve bu yüzden bile saklama düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir cazibe geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta cazibe geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama düzlemının cazibe geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu bağırsakindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı esenlayacak muhakkak cazibe geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En eksiksiz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak cazibe geçirmedikleri bağırsakin özge rakiplerine majör üstelik atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

0
Cami Avizesi Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Yorum yapılmamış

No comments yet

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.